ADANA / ALADAĞ - Aladağ İmam Hatip Ortaokulu

Çevresel farkındalık.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk ve istiklal marşımızı okuduk. Akabinde Müdür Yardımcımız Bayram TOPRAK hocamız günün anlam ve önemine binaen öğrencilerimize konuşma yaptı.

Şbt

2023 6 Şubat tarihinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık. Tüm şehitlerimizin ruhlarına hatimler okuduk, dualar ettik. Deprem öncesinde ve sonrasında alınması gereken tedbirler hakkında öğrencilerimizi bilinçlendirmek maksadıyla, İsmail SÜNEN hocamız günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

''Sözlük özgürlüktür.''

YETİMLİ MAHALLESİ VELİ ZİYARETLERİMİZDEN.

Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı

Ara

Öğrencilerimiz koridor kütüphanemizden her zaman faydalanabilmekde sık sık okuma etkinlikleri yapmaktayız.

Ara

Tüm sınıflarımız ile Adana gezisi düzenledik

Ara

Fen bilimleri öğretmenimiz Gülümser KAHRAMAN rehberliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz biyoteknolojinin faydaları konusunda münazara düzenlendi.